Η μεταφορά χρημάτων με 3 λέξεις: ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΥΚΟΛΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. - MoneyGram by TrustLink

Η μεταφορά χρημάτων με 3 λέξεις: ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΥΚΟΛΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Τι είναι η ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων;

Μεταφορά χρημάτων συμβαίνει όταν μεταφέρονται χρήματα από ένα μέρος σε ένα άλλο, από ένα φυσικό πρόσωπο (αποστολέας) σε ένα άλλο φυσικό πρόσωπο (παραλήπτης).

Όταν αυτή η μεταφορά γίνεται μέσω μίας εντολής που δίνεται από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ονομάζεται Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων ή αλλιώς Έμβασμα.

Αυτού του είδους οι υπηρεσίες συνήθως παρέχονταν από Τραπεζικά Καταστήματα. Ωστόσο, η τεχνολογία καθώς και η τεχνογνωσία που έχουν στη διάθεσή τους διεθνείς μη-τραπεζικοί κολοσσοί, έδωσαν τη δυνατότητα να γίνονται εμβάσματα και πέραν των τραπεζικών δικτύων.

Η ύπαρξη τέτοιων εταιρειών όπως η MoneyGram, η οποία έχει παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα του πλανήτη, εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία ενός εκτενούς δικτύου καταστημάτων – σημείων εξυπηρέτησης – μέσω του οποίου εκτελούνται οι αποστολές και παραλαβές των χρημάτων.

Ποιοι όμως χρειάζονται να πραγματοποιήσουν μία Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων, και δεν καλύπτονται από το τραπεζικό σύστημα;

  • Είναι αυτοί που δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τραπεζικό λογαριασμό.
  • Είναι όσοι επιθυμούν τα χρήματα που στέλνουν να είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη τους άμεσα, ακόμη και σε λίγα μόλις λεπτά.
  • Είναι εκείνοι που θέλουν να εξυπηρετηθούν σε ωράρια πέραν αυτών του τραπεζικού συστήματος, ακόμη και απογεύματα αλλά και Σαββατοκύριακα. 
  • Είναι όλοι όσοι επιθυμούν εξ’ αρχής να γνωρίζουν και με απόλυτη ακρίβεια τα συνολικά έξοδα του εμβάσματός τους.

Λίγα λόγια για την MoneyGram και την TrustLink

H MoneyGram International Inc. είναι εταιρεία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ η μετοχή της (MGI) διαπραγματεύεται στον δείκτη NASDAC του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αποστολή εμβασμάτων το 1940 και πλέον μάχεται για την πρώτη θέση παγκοσμίως στο χώρο της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

Τα τελευταία 80 χρόνια έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο κατορθώνοντας να έχει παρουσία σε 200 χώρες, ενώ τα σημεία/καταστήματα εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram φτάνουν τις 350.000 σε ολόκληρο τον πλανήτη και διαρκώς αυξάνονται.

H TrustLink είναι επίσημος αντιπρόσωπος της MoneyGram για την Ελλάδα. Στόχος της TrustLink είναι να αυξηθούν τα σημεία εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram στην Ελλάδα, μέσα από συνεργασίες με τις καλύτερες αλυσίδες λιανεμπορίου της χώρας αλλά και με επιλεγμένες ανεξάρτητες μικρότερες επιχειρήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πρότυπο τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό.

Υπολογίστε το κόστος αποστολής πατώντας εδώ.

Βρείτε το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα εδώ.

Ή καλέστε μας στο 2108674000 προκειμένου να σας βοηθήσουμε.

Πατήστε εδώ για την παρακολούθηση της εξέλιξης της συναλλαγής που έχετε κάνει.

Για προστασία από απάτες ενημερωθείτε εδώ.

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και προσφορές από την TrustLink