Αύξησε Πελατεία & Έσοδα για την επιχείρησή σου! - MoneyGram by TrustLink

Αύξησε Πελατεία & Έσοδα για την επιχείρησή σου!

Η παρουσία ηλεκτρονικού υπολογιστή σχεδόν σε κάθε είδους επιχείρηση, σε κάθε μαγαζί, μικρό ή μεγάλο, τους δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αποδοτικότερα την υπάρχουσα υποδομή τους και να προσθέσουν υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν μέσω ενός απλού ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως αυτή της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

Έτσι, η επιχείρηση αυξάνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στους υπάρχοντες πελάτες της, αλλά ανοίγει και την πόρτα σε νέα πελατεία, η οποία θα προσέλθει στο κατάστημα για να στείλει ή να λάβει χρήματα.

Ποιοι όμως χρειάζονται να πραγματοποιήσουν μία Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων, να στείλουν ή να λάβουν ένα έμβασμα και δεν καλύπτονται από το τραπεζικό σύστημα;

 • Είναι αυτοί που δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τραπεζικό λογαριασμό.
 • Είναι όσοι επιθυμούν τα χρήματα που στέλνουν να είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη τους άμεσα, ακόμη και σε λίγα μόλις λεπτά.
 • Είναι εκείνοι που θέλουν να εξυπηρετηθούν σε ωράρια πέραν αυτών του τραπεζικού συστήματος, ακόμη και απογεύματα αλλά και Σαββατοκύριακα. 
 • Είναι όλοι όσοι επιθυμούν εξ’ αρχής να γνωρίζουν και με απόλυτη ακρίβεια τα συνολικά έξοδα του εμβάσματός τους.

Η πελατεία

Αν αναρωτιέστε λοιπόν για το αν υπάρχει εν δυνάμει πελατεία καθώς και ποιο είναι το προφίλ των ανθρώπων που χρησιμοποιούν μία τέτοια υπηρεσία, τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Στην Ελλάδα η αγορά των εξωτραπεζικών εμβασμάτων ακμάζει εδώ και δεκαετίες, ενώ το 2018 έφτασε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να αριθμεί πάνω από 4.000.000 συναλλαγές, αξίας άνω του €1,2 δις!

Σχετικά με το προφίλ των πελατών, ενδεικτικά παρατίθενται κατηγορίες ανθρώπων που συχνά επιλέγουν την εξωτραπεζική ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων:

 • Φοιτητές και οι γονείς τους
 • Στρατιώτες και οι γονείς τους
 • Ενοικιαστές και εκμισθωτές
 •  Άνθρωποι που βρίσκονται σε επείγουσα ανάγκη
 •  Έλληνες της ομογένειας
 • Ναυτικοί που στέλνουν  χρήματα στις οικογένειές τους
 • Επιχειρηματίες
 • Υπάλληλοι εταιρειών διεθνών μεταφορών
 • Οικονομικοί μετανάστες
 • Πρόσφυγες
 • Τουρίστες
 • Εργαζόμενοι μακριά  από το σπίτι τους

Τι θα κερδίσετε με την MoneyGram

Πέραν του άμεσου οικονομικού κέρδους, τα οφέλη από την παροχή της υπηρεσίας MoneyGram από την επιχείρησή σας είναι πολλά και σε πολλούς τομείς. Συγκεκριμένα:

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ.

Ένας πελάτης που θα προσέλθει στο κατάστημα για ένα MoneyGram έμβασμα είναι πελάτης που σε κάθε περίπτωση θα έχει χρήματα στην τσέπη του. Έτσι είναι ευκαιρία για cross-selling με τα υπόλοιπα προϊόντα / υπηρεσίες του καταστήματος.

ΑΥΞΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (FOOT TRAFFIC).

Θα μπαίνουν πελάτες στο κατάστημα και για τις υπηρεσίες MoneyGram.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η προσθήκη των υπηρεσιών MoneyGram συνά-δει με την τάση της εποχής να γίνει το κατάστημα One Stop Shop για τον πελάτη.

ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ.

H εμπειρία δείχνει ότι οι περισσότεροι πελάτες είναι επαναλαμβανόμενοι. Στέλνουν ή λαμβάνουν τακτικά χρήματα π.χ. κάθε 2 εβδομάδες ή κάθε μήνα.

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.

Θα προσέλθουν πελάτες για πρώτη φορά, οι οποίοι ενδεχομένως, διαφορετικά, να μην έμπαιναν ποτέ στο κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ/ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ όλο το υλικό σήμανσης που θα χρειαστεί (φωτεινές επιγραφές, αυτοστήρικτα πεζοδρομίου/εισόδου, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, αφίσες κτλ.) ενώ κάνουμε και διαφήμιση στο δι-αδίκτυο (Facebook, Google κ.α.).

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Έπιδιώκουμε συνεχώς την χρυσή τομή ανταγωνι-στικότητας τιμών και κερδοφορίας συνεργατών. Προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με τη ζήτηση και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας προορισμού.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Οι υπηρεσίες MoneyGram παρέχονται με τον υπάρχοντα τεχνικό εξοπλισμό και χωρίς να αυξά-νουν τα υπάρχοντα λειτουργικά έξοδα (ενοίκιο, ρεύμα, τηλέφωνο, Internet κτλ.).

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

Δεν θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό για την παροχή των υπηρεσιών.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, η υπηρεσία εξωτραπεζικής ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση μεταξύ του ελληνικό κοινού. Εξυπηρετείστε λοιπόν τους πελάτες σας στο κατάστημά σας.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

Προσθέστε διαφορετικές υπηρεσίες που δεν τις προσφέρει ο ανταγωνιστής σας.

ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ!

Θα συνεργαστείτε με μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, με ιστορία σχεδόν 80 χρόνων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και που βρίσκετε ήδη σε 350.000 καταστήματα σε όλο τον πλανήτη.

ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ!

Υπάρχουν ελάχιστες υπηρεσίες / προϊόντα που μπορείτε να παρέχετε έχοντας κάνει μηδαμινή επένδυση και τα οποία να σας αποφέρουν μόνο κέρδος, χωρίς να μπορούν να σας μείνουν stock ή απούλητα, ενώ πιο λιγοστές είναι οι υπηρεσίες που είχαν την τύχη να δουν τις πωλήσεις τους να αυξάνονται ακόμη και μέσα στην κρίση.


Δωρεάν διαφημιστικά υλικά

Η ορατότητα των διαφημιστικών υλικών της MoneyGram στο κατάστημα είναι αποφασιστικός παράγοντας επιτυχίας της υπηρεσίας για την επιχείρηση.

Για το σκοπό αυτό η TrustLink – MoneyGram παρέχουν ένα ειδικό πακέτο διαφημιστικών υλικών όπως φωτεινές πινακίδες, σταντ πεζοδρομίου, αυτοκόλλητα, φυλλάδια κ.α.

Ακόμη, σε συνεργασία με το έμπειρο στελεχιακό μας δυναμικό, μπορούν να σχεδιαστούν ειδικές ενέργειες υποστήριξης των καταστημάτων της επιχείρησης.

Ενδεικτικά κάποια από τα υλικά που παρέχονται ανάλογα με την περίπτωση:


Το άμεσο οικονομικό κέρδος!

Μέσο καθαρό έσοδο ανά συναλλαγή:

€2,11*

πολλαπλασιάζουμε με

ΑΥποθετικό αριθμό εμβασμάτων ανά ημέρα λειτουργίας ανά κατάστημα:

Α

πολλαπλασιάζουμε με

ΒΗμέρες λειτουργίας ανά έτος:

Β

πολλαπλασιάζουμε με

ΓΑριθμό καταστημάτων:

Γ

ΚΕΡΔΟΣ:

Σύνολο ετήσιων καθαρών εσόδων από τις υπηρεσίες MoneyGram €2,11 x A x B x Γ = €**

*το έσοδο ανά συναλλαγή έχει υπολογιστεί πολλαπλασιάζοντας την προμήθεια [ 18% ] που προσφέρει η TrustLink – MoneyGram επί το μέσο έξοδο που πληρώνει ο πελάτης [ €11,7 ] για το μέσο αποστελλόμενο κεφάλαιο [ €330 ].

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων απαλλάσσονται από ΦΠΑ, οπότε το ποσό αυτό είναι εξ’ ολοκλήρου καθαρό έσοδο της επιχείρησης.


Συνεργασία με MoneyGram και η TrustLink

H MoneyGram International Inc. είναι εταιρεία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ η μετοχή της (MGI) διαπραγματεύεται στον δείκτη NASDAC του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αποστολή εμβασμάτων το 1940 και πλέον μάχεται για την πρώτη θέση παγκοσμίως στο χώρο της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

Τα τελευταία 80 χρόνια έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο κατορθώνοντας να έχει παρουσία σε 200 χώρες, ενώ τα σημεία/καταστήματα εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram φτάνουν τις 350.000 σε ολόκληρο τον πλανήτη και διαρκώς αυξάνονται.

H TrustLink είναι επίσημος αντιπρόσωπος της MoneyGram για την Ελλάδα. Στόχος της TrustLink είναι να αυξηθούν τα σημεία εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram στην Ελλάδα, μέσα από συνεργασίες με τις καλύτερες αλυσίδες λιανεμπορίου της χώρας αλλά και με επιλεγμένες ανεξάρτητες μικρότερες επιχειρήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πρότυπο τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό.

Για να ενταχθεί μία επιχείρηση στο δίκτυο συνεργατών TrustLink – MoneyGram χρειάζονται:

 1. Απόδειξη οικονομικής φερεγγυότητας
 2. Προσκόμιση συγκεκριμένων νομικών εγγράφων και παραστατικών ανάλογα με το είδος της επιχείρησης
 3. Ύπαρξη στοιχειώδους υποδομής (ηλεκτρονικός υπολογιστής, πρόσβαση στο διαδίκτυο και ένας εκτυπωτής/πολυμηχάνημα)

Ενώ αυτό που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ είναι απολύτως κανένα επενδυτικό έξοδο, κανένα fee τύπου franchise. Η επιχείρηση έχει μόνο έσοδα και οφέλη από τις ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων που εκτελεί και κανένα κόστος, ακόμη και αν δεν πραγματοποιήσει ούτε ένα έμβασμα.

Ενδεικτικά είδη επιχειρήσεων οι οποίες, σύμφωνα με την Ελληνική αλλά και τη διεθνή πρακτική, ανήκουν στις πιο κατάλληλες κατηγορίες για να παρέχουν τις υπηρεσίες της MoneyGram είναι:

 • Super Market
 • Mini Market
 • Ανταλλακτήρια συναλλάγματος
 • Ασφαλιστικά γραφεία Βιβλιοπωλεία
 • Επιχειρήσεις υπηρεσίας ταχυμεταφορών και ταχυδρομείων
 • Καταστήματα γραφικής ύλης, φωτοτυπιών και εκτυπώσεων
 • Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
 • Καταστήματα κινητής τηλεφωνίας
 • Λογιστικά γραφεία
 • Μεσιτικά γραφεία
 • Ταξιδιωτικά γραφεία
 • Και άλλα

Απαραίτητα δικαιολογητικά έναρξης συνεργασίας

 • Φωτοτυπία Πιστοποιητικού Ταυτοπροσωπίας
 • Ποινικό Μητρώο
 • Πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης
 • Πιστοποιητικό περί μη αίτησης για πτώχευση
 • Καταστατικό ή Έναρξη εταιρείας

 

Καλέστε μας στο 2108674000 και ένας εκπρόσωπός μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και προσφορές από την TrustLink