Επίσημος αντιπρόσωπος MoneyGram Ελλάδας - MoneyGram by TrustLink

Επίσημος αντιπρόσωπος MoneyGram Ελλάδας

MoneyGram International Inc.

H MoneyGram International Inc. είναι εταιρεία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ η μετοχή της (MGI) διαπραγματεύεται στον δείκτη NASDAC του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αποστολή εμβασμάτων το 1940 και πλέον μάχεται για την πρώτη θέση παγκοσμίως στο χώρο της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

Τα τελευταία 80 χρόνια έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο κατορθώνοντας να έχει παρουσία σε 200 χώρες, ενώ τα σημεία εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram φτάνουν τις 350.000 σε ολόκληρο τον πλανήτη και διαρκώς αυξάνονται.

Το κύρος της την οδήγησε σε συνεργασίες με μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς, ταχυδρομεία, αλυσίδες ανταλλακτηρίων συναλλάγματος και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίου φήμης.

TrustLink

Η TrustLink είναι ο αντιπρόσωπος που εμπιστεύτηκε η MoneyGram International Inc. για την Ελλάδα.

Στόχος της TrustLink είναι να αυξηθούν τα σημεία εξυπηρέτησης εμβασμάτων MoneyGram στην Ελλάδα, μέσα από συνεργασίες με τις καλύτερες αλυσίδες λιανεμπορίου της χώρας αλλά και με επιλεγμένες ανεξάρτητες μικρότερες επιχειρήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο πρότυπο τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό.

Ευκαιρίες Καριέρας.

Όροι και Προϋποθέσεις.

Για προστασία από απάτες ενημερωθείτε εδώ.

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και προσφορές από την TrustLink